Slovenija
9118 ogledov

Minister Cigler Kralj sprejet v bolnišnico

Janez Cigler Kralj Tamino Petelinšek/STA
Minister in resor, ki ga vodi, sta med bolj obremenjenimi v času krize zaradi covida-19. Ministrovo stanje ni povezano z virusom.

Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janez Cigler Kralj je bil danes, potem ko se mu slabo počutje po tednu dni ni izboljšalo, sprejet na urološki oddelek Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani, so sporočili z ministrstva. Na delo bi se lahko po ocenah zdravnikov vrnil v 10 do 14 dneh.

"Ministrovo zdravstveno stanje je stabilno in ni povezano s covidom-19," so navedli na ministrstvu. Zagotovili so, da je Cigler Kralj vseskozi v stikih s sodelavci, po ocenah zdravnikov pa se bo lahko predvidoma v 10 do 14 dneh vrnil na delo.

Cigler Kralj in resor, ki ga vodi, sta med bolj obremenjenimi v času krize zaradi covida-19, tako zaradi ukrepanja za blaženje posledic krize na trg dela kot zaradi upravljanja z epidemijo v domovih za starejše občane.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • ode 08:13 30.november 2020.

    KAZNIVA DEJANJA ZOPER ČLOVEKOVO ZDRAVJE 177. člen: Prenašanje nalezljivih bolezni(1) Kdor se ne ravna po predpisih ali odredbah, s katerimi pristojni organ odredi pregled, razkuženje, izločitev bolnikov ali kakšne druge ukrepe za zatiranje ali preprečevanje nalezljivih bolezni pri ljudeh in ...prikaži več s tem povzroči, da se nalezljiva bolezen razširi, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

  • ode 08:13 30.november 2020.

    Na daleč se izognimo osebam brez ali z nepravilno nadeto masko - tudi zunaj. Ne vstopajmo v prostore, kjer se nahajajo takšne osebe ali so se tam nahajale. Od sogovornikov zahtevajmo distanco, tudi, če imajo pravilno nadeto masko. Od najavljenih ...prikaži večh oseb ali skupin obisk pogojujmo z nošnjo mask. Ob terenskem delu od strank v naprej zahtevajmo nošnjo mask, prezračenje prostorov in distanco.

  • riluva 05:06 30.november 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks