Naše estradnice si želijo diamantov

Foto: Žurnal24 Program sta povezovala Lorella Flego in Erik Frfolja. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V ljubljanskih prostorih trgovine Steklarne Rogaška se je zbralo lepo število vseh tistih, ki obožujejo ali zgolj občudujejo diamante v takih in drugačnih oblikah.
Oglej si celoten članek

Priznana blagovna znamka je namreč predstavila posebno linijo izdelkov za nego las in oblikovanje pričeske z diamantnim leskom. Prireditev sta povezovala televizijska voditeljica in modna poznavalka Lorella Flego ter pevec in maneken Erik Frfolja, ki se je tako po dolgem času znova prelevil v voditelja in nalogo odlično opravil. Za plesni vložek sta poskrbela naša odlična plesalca Nadia Bičkova in Miha Vodičar, sicer pa smo med gosti opazili predvsem predstavnice nežnejšega spola, med njimi manekenko Sabino Remar, plesno strokovnjakinjo Barbaro Drnač, urednico DC Magazina Hermino Kovačič, modnega oblikovalca Mira Mišljena, vizažistko in stilistko Katjo Fašink, igralca Nejca Simšiča, big Nino iz resničnostnega šova Big Brother in televizijsko voditeljico in prevajalko Blažko Müller - Pograjc.

Goste smo malce povprašali, kakšno je njihovo mnenje o diamantih in ali imajo doma morda kakšnega. Povečini so priznali, da so diamanti absolutno predragi in si jih ne morejo privoščiti. Obenem so malce v šali in malce zares dodali, da je imela Marylin Monroe prav, ko je prepevala, da so diamanti dekletovi najboljši prijatelji.
 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.