Magazin > VIP
49 ogledov

Naše estradnice si želijo diamantov

Program sta povezovala Lorella Flego in Erik Frfolja.
1/15
Žurnal24 main
V ljubljanskih prostorih trgovine Steklarne Rogaška se je zbralo lepo število vseh tistih, ki obožujejo ali zgolj občudujejo diamante v takih in drugačnih oblikah.

Priznana blagovna znamka je namreč predstavila posebno linijo izdelkov za nego las in oblikovanje pričeske z diamantnim leskom. Prireditev sta povezovala televizijska voditeljica in modna poznavalka Lorella Flego ter pevec in maneken Erik Frfolja, ki se je tako po dolgem času znova prelevil v voditelja in nalogo odlično opravil. Za plesni vložek sta poskrbela naša odlična plesalca Nadia Bičkova in Miha Vodičar, sicer pa smo med gosti opazili predvsem predstavnice nežnejšega spola, med njimi manekenko Sabino Remar, plesno strokovnjakinjo Barbaro Drnač, urednico DC Magazina Hermino Kovačič, modnega oblikovalca Mira Mišljena, vizažistko in stilistko Katjo Fašink, igralca Nejca Simšiča, big Nino iz resničnostnega šova Big Brother in televizijsko voditeljico in prevajalko Blažko Müller - Pograjc.

Goste smo malce povprašali, kakšno je njihovo mnenje o diamantih in ali imajo doma morda kakšnega. Povečini so priznali, da so diamanti absolutno predragi in si jih ne morejo privoščiti. Obenem so malce v šali in malce zares dodali, da je imela Marylin Monroe prav, ko je prepevala, da so diamanti dekletovi najboljši prijatelji.
 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.