Našega pevca okradla oboževalka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V soboto ponoči je Darjan Gržina, pevec Kalamarov, doživel neprijetno ter hkrati čudaško izkušnjo.
Oglej si celoten članek

Po končanem nastopu je k mizi, kjer so sedeli člani skupine, prisedla svetlolasa oboževalka zrelejših let. Po daljšem klepetu so se vsi skupaj poslovili in gospa je v trenutku Darjanove nepazljivosti iz mize sunila njegov mobilni telefon, so sporočili iz skupine.

Čez dobre pol ure je Darjana poklicala njegova žena Aleša, ki še ni vedela, kaj se je zgodilo, vendar je telefon zvonil v prazno. Oboževalka pa je Alešo pozneje poklicala nazaj, se predstavila in razložila, da vrača klic. Trdila je celo, da je mobilnik njena last in naj ji ne krati spanca.

Darjan je krajo prijavil, vendar mobilnika tistega dne ni dobil nazaj. Zadevo je v roke nato vzela njegova žena, ki je gospo poklicala in jo vljudno prosila, naj vrne telefon. Blondinka, tako trdijo Kalamari, se je strinjala, a zahtevala, da po ukradeni mobilnik pride kitarist Kalamarov Matjaž Švagelj. Matjaž se je strinjal, vendar je za vsak slučaj s seboj vzel ženo, "če bi hotela gospa še kaj več", so še povedali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.