Magazin > VIP
95 ogledov

Našega pevca okradla oboževalka

darjan gržina, matjaž švajgel Žurnal24 main
V soboto ponoči je Darjan Gržina, pevec Kalamarov, doživel neprijetno ter hkrati čudaško izkušnjo.

Po končanem nastopu je k mizi, kjer so sedeli člani skupine, prisedla svetlolasa oboževalka zrelejših let. Po daljšem klepetu so se vsi skupaj poslovili in gospa je v trenutku Darjanove nepazljivosti iz mize sunila njegov mobilni telefon, so sporočili iz skupine.

Čez dobre pol ure je Darjana poklicala njegova žena Aleša, ki še ni vedela, kaj se je zgodilo, vendar je telefon zvonil v prazno. Oboževalka pa je Alešo pozneje poklicala nazaj, se predstavila in razložila, da vrača klic. Trdila je celo, da je mobilnik njena last in naj ji ne krati spanca.

Darjan je krajo prijavil, vendar mobilnika tistega dne ni dobil nazaj. Zadevo je v roke nato vzela njegova žena, ki je gospo poklicala in jo vljudno prosila, naj vrne telefon. Blondinka, tako trdijo Kalamari, se je strinjala, a zahtevala, da po ukradeni mobilnik pride kitarist Kalamarov Matjaž Švagelj. Matjaž se je strinjal, vendar je za vsak slučaj s seboj vzel ženo, "če bi hotela gospa še kaj več", so še povedali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.