Našega resničnostnega zvezdnika mama zapustila pri štirih mesecih

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Kako žalostna življenjska zgodba …
Oglej si celoten članek

V nedeljo je Pop TV predstavil nove junake podeželja, ki bodo v peti sezoni šova Ljubezen po domače iskali svojo boljšo polovico. Med njimi je tudi 32-letni Miha Pevec iz Zreč, ki je že zelo dolgo samski, saj menda nikoli ni imel sreče v ljubezni. 

Miha pa ima za seboj zelo žalostno življenjsko zgodbo, saj ga je mama zapustila, ko je bil še dojenček, star štiri mesece. Na srečo mu je ob strani stal ljubeči oče, ki pa je žal hudo zbolel. Danes tako Miha živi sam in si srčno želi, da bi hišo zapolnil z ljubečo družico in otroškim smehom. Če bo v šovu spoznal pravo, ji obljublja nič manj kot zaročni prstan. 

Pop TV bo v jeseni sicer začel s predvajanjem četrte sezone šova, ki so jo gledalci sicer težko pričakovali že spomladi, prav tako pa bodo v jeseni začeli s snemanjem pete sezone. Če želite postati resničnostna zvezda, pa ljubezenski šov ni edina priložnost. Priljubljeni YouTube kanal Joonglaa namreč vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.

Foto: Pop TV ljubezen po domače, Miha Pevec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 00:45 29. Julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

  • 21:48 28. Julij 2020.

    Ana H.F., a je vse v redu z vami? Je torej kar polovica Slovencev nekakšnih "zvezdnikov"? Se vam ne zdi, …

  • 20:47 28. Julij 2020.

    resničnostni ritopikec brez izobrazbe, ki išče pozornost. malo spominja tudi na krapinskega pračloveka, vsaka podobnost je zgolj slučajna. obstaja tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.