Našemila sta se v Roberta Goloba in Tino Gaber, je bilo lepotici smešno?

Foto: Nebojša Tejić/STA
Foto: Nebojša Tejić/STA
Duhovito ...
Oglej si celoten članek

Pust je za nami in Slovenci smo se z izborom mask tudi letos izkazali. Mačke, miške, čarovnice, vile, superjunaki ... in Golob in Tina Gaber, ki božata nutrijo. Izvirno in duhovito. Se je tako zdelo tudi spremljevalki našega premierja?

 Vsekakor. Tina namreč ni znana le po veliki ljubezni do živali, ampak tudi po smislu za humor. Ta posnetek je objavila celo na svojem družbenem omrežju.

Kot je znano, je bila Tina poleti obraz kampanje, s katero so se trudili zbrati dovolj podpisov proti poboju nutrij. “Zahtevali bomo, da ministrstvo ponovno preuči problematiko in ustrezno spremeni svoje dosedanje sklepe oziroma odločitve,” je zapisala Tina Gaber, ki je bila del nevladnikov, ob predaji peticije. “To ni le boj za življenja malih bitij, temveč boj proti lobijem, ki se bogatijo na račun narave,” je sporočila na Instagramu. Tina ja takrat s svojimi izjavami razburila stroko. Na družbenem omrežju Facebook je v video objavi izrekla več očitkov na račun študije Naravovarstvena problematika nutrije in pižmovke v krajinskem parku Ljubljansko barje. Projektna naloga sega v 2019, nosilec projekta pa je priznani biolog Hubert Potočnik z Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, ki mu je Tina očitala konflikt interesov, saj da je tudi član strokovno-znanstvenega sveta Lovske zveze Slovenije, ti pa da se bodo z ukrepi odlova nutrij okoristili.

xxx

Par očitno združuje tudi ljubezen do živali. Tina je med koncem tedna namreč objavila posnetek, na katerem Golob za mizo boža prijazno mačko.

Foto: Facebook/Tina Gaber robert golob

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 15:40 14. Februar 2024.

    Pantani2, postelja pomaga masikam!!!?

  • 07:01 13. Februar 2024.

    Mene samo zanima,na kakšen način in na kakšni osnovi je bila ona Miss Slovenije???!!!

  • 14:32 12. Februar 2024.

    kateri lepotici?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.