Magazin > VIP
117385 ogledov

Našemila sta se v Roberta Goloba in Tino Gaber, je bilo lepotici smešno?

Aleš Musar Nataša Pirc Musar Robert Golob Tina Gaber Nebojša Tejić/STA
Duhovito ...

Pust je za nami in Slovenci smo se z izborom mask tudi letos izkazali. Mačke, miške, čarovnice, vile, superjunaki ... in Golob in Tina Gaber, ki božata nutrijo. Izvirno in duhovito. Se je tako zdelo tudi spremljevalki našega premierja?

 Vsekakor. Tina namreč ni znana le po veliki ljubezni do živali, ampak tudi po smislu za humor. Ta posnetek je objavila celo na svojem družbenem omrežju.

Kot je znano, je bila Tina poleti obraz kampanje, s katero so se trudili zbrati dovolj podpisov proti poboju nutrij. “Zahtevali bomo, da ministrstvo ponovno preuči problematiko in ustrezno spremeni svoje dosedanje sklepe oziroma odločitve,” je zapisala Tina Gaber, ki je bila del nevladnikov, ob predaji peticije. “To ni le boj za življenja malih bitij, temveč boj proti lobijem, ki se bogatijo na račun narave,” je sporočila na Instagramu. Tina ja takrat s svojimi izjavami razburila stroko. Na družbenem omrežju Facebook je v video objavi izrekla več očitkov na račun študije Naravovarstvena problematika nutrije in pižmovke v krajinskem parku Ljubljansko barje. Projektna naloga sega v 2019, nosilec projekta pa je priznani biolog Hubert Potočnik z Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani, ki mu je Tina očitala konflikt interesov, saj da je tudi član strokovno-znanstvenega sveta Lovske zveze Slovenije, ti pa da se bodo z ukrepi odlova nutrij okoristili.

Par očitno združuje tudi ljubezen do živali. Tina je med koncem tedna namreč objavila posnetek, na katerem Golob za mizo boža prijazno mačko.

robert golob | Avtor: Facebook/Tina Gaber Facebook/Tina Gaber

Komentarjev 16
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:40 14.februar 2024.

    Pantani2, postelja pomaga masikam!!!?

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 07:01 13.februar 2024.

    Mene samo zanima,na kakšen način in na kakšni osnovi je bila ona Miss Slovenije???!!!

  • andrija 14:32 12.februar 2024.

    kateri lepotici?