Naši resničnostni zvezdnici pobegnili osli in koze

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ekstremne vremenske razmere, ki so nas pestile v začetku februarja, so prizadele tudi posestvo nekdanje udeleženke šova Kmetija išče lastnika Valerije Verhovnik.
Oglej si celoten članek

Foto: Kmetija NašRaj Valerija Verhovnik Žled je prizadel tudi kmetijo NašRaj v Gorenji Trebuši, katere lastnica je nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Kmetija išče lastnika Valerija Verhovnik. "Velika škoda je bila predvsem na ograjah, tako da imamo težave z uhajanjem živali. Osli in koze so nam pobegnili. Če jih nič ne more zadržati, gredo pač malo po svoje, a smo jih takoj našli," nam je zaupala Valerija in dodala, da je največja težava elektrika, ki je verjetno ne bodo imeli vse do poletja: "Zdaj se že da priti do naše kmetije, saj so sosedje, gasilci in civilna zaščita hitro priskočili na pomoč, elektrike pa še zdaj nimamo in bomo verjetno še do poletja na agregatih. Tako je, hvala bogu, nad naravo nimamo nadzora."

Valerijina kmetija je sicer kmetija odprtih vrat, ukvarjajo pa se predvsem z ekološko pridelavo zelenjave ter ekološko vzrejo koz, oslov in krav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.