Magazin > VIP
131 ogledov

Naši resničnostni zvezdnici pobegnili osli in koze

Valerija Verhovnik Facebook
Ekstremne vremenske razmere, ki so nas pestile v začetku februarja, so prizadele tudi posestvo nekdanje udeleženke šova Kmetija išče lastnika Valerije Verhovnik.

Valerija Verhovnik | Avtor: Kmetija NašRaj Kmetija NašRaj
Žled je prizadel tudi kmetijo NašRaj v Gorenji Trebuši, katere lastnica je nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Kmetija išče lastnika Valerija Verhovnik. "Velika škoda je bila predvsem na ograjah, tako da imamo težave z uhajanjem živali. Osli in koze so nam pobegnili. Če jih nič ne more zadržati, gredo pač malo po svoje, a smo jih takoj našli," nam je zaupala Valerija in dodala, da je največja težava elektrika, ki je verjetno ne bodo imeli vse do poletja: "Zdaj se že da priti do naše kmetije, saj so sosedje, gasilci in civilna zaščita hitro priskočili na pomoč, elektrike pa še zdaj nimamo in bomo verjetno še do poletja na agregatih. Tako je, hvala bogu, nad naravo nimamo nadzora."

Valerijina kmetija je sicer kmetija odprtih vrat, ukvarjajo pa se predvsem z ekološko pridelavo zelenjave ter ekološko vzrejo koz, oslov in krav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.