Naši slavni pari, ki so jim mediji pripisali konec, a so jim le ti "pokazali sredinec"

Foto: Mediaspeed.net Nana Forte, Jure Ivanušič Foto: mediaspeed Ana Dolinar in Sebastijan Horvat Foto: Osebni arhiv Jan Bučar, Urša Eva Pucelj Foto: Instagram Luka Dončić
Tem našim znanim parom so mediji že večkrat pripisali konec zveza, a so še vedno do ušes zaljubljeni.
Oglej si celoten članek

Po poročanju revije Nova, naj bi se po dobrih sedmih letih končalo razmerje med skladateljico Nano Forte, sicer hčerko pokojnega predsednik Janeza Drnovška, in igralcem in pianistom Juretom Ivanušičem, a se je slednji nad novico le iz srca nasmejal in potrdil, da sta z Nano še vedno par. 

dobili izjavo! Sta se Drnovškova hči in slavni igralec razšla?

Pred časom naj bi se zaradi domnevne nezvestobe razšla igralka Ana Dolinar in režiser Sebastijan Horvat, a nam je prva, ki naj bi jo spodnesel mlajši, zatrdila, da to ne drži.

Lansko poletje naj bi se po poročanju nekaterih medijev razšla tudi igralec Jan Bučar in njegova punca Urška Eva Pucelj, a nam je slednja zatrdila, da gre le za nepreverjene govorice in da se ravno odpravljata na skupni dopust. 

Magazin Tako Dončić obožuje svojo Anamarijo

Mediji pa smo že velikokrat ugibali, ali sta Luka Dončić in Anamarija Goltes še vedno srečno zaljubljena, saj sta si vmes pogosto prenehala slediti na Instagramu, a se je izkazalo, da gre očitno le za nepomembne prepirčke, saj Ana danes živi pri Luki v ZDA.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.