Magazin > VIP
4466 ogledov

Naši slavni pari, ki so jim mediji pripisali konec, a so jim le ti "pokazali sredinec"

luka dončić anamarija goltes
1/4
Instagram
Tem našim znanim parom so mediji že večkrat pripisali konec zveza, a so še vedno do ušes zaljubljeni.

Po poročanju revije Nova, naj bi se po dobrih sedmih letih končalo razmerje med skladateljico Nano Forte, sicer hčerko pokojnega predsednik Janeza Drnovška, in igralcem in pianistom Juretom Ivanušičem, a se je slednji nad novico le iz srca nasmejal in potrdil, da sta z Nano še vedno par. 

Nana Forte, Jure Ivanušič dobili izjavo! Magazin Sta se Drnovškova hči in slavni igralec razšla?

Pred časom naj bi se zaradi domnevne nezvestobe razšla igralka Ana Dolinar in režiser Sebastijan Horvat, a nam je prva, ki naj bi jo spodnesel mlajši, zatrdila, da to ne drži.

Lansko poletje naj bi se po poročanju nekaterih medijev razšla tudi igralec Jan Bučar in njegova punca Urška Eva Pucelj, a nam je slednja zatrdila, da gre le za nepreverjene govorice in da se ravno odpravljata na skupni dopust. 

Luka Dončić Magazin Tako Dončić obožuje svojo Anamarijo

Mediji pa smo že velikokrat ugibali, ali sta Luka Dončić in Anamarija Goltes še vedno srečno zaljubljena, saj sta si vmes pogosto prenehala slediti na Instagramu, a se je izkazalo, da gre očitno le za nepomembne prepirčke, saj Ana danes živi pri Luki v ZDA.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice