Naši voditeljici kar direktno predlagala lepotni popravek

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Voditeljica Nataša Bešter, ki jo gledalci najbolje poznajo po vodenju oddaje Štiri tačke, je s strani prijateljice doživela precej neposredno presenečenje.
Oglej si celoten članek

"Me je vprašala kolegica prejšnji dan, če že kaj razmišljam o botoksu. Da bi si ga pri mojih letih in pojavljanju na televiziji vendar že morala privoščit. In ona to čisto resno. Sem ji rekla, da nimam sicer prav nič proti ženskam, ki ga uporabljajo, ampak, da so moj botoks najini hribi, najin vrt, najina hiška, Hana in Zoya, pa Ana, David in Dan ... in moj dragi mož, ki pravi, da so mu prav vse moje gubice všeč. No, pa sem prišparala za en lep dopust,he,he,he," se je na Facebooku izpovedala Nataša, nam pa izdala: "Nič nisem bila užaljena ... se prav nasmejim tem opazkam."

Voditeljica resnično žari od znotraj na vzven, kar v veliki meri pripomore vse zgoraj našteto, predvsem pa njen idilični zakon z možem Dinotom, ki traja že štiri desetletja. Ljubezen dela čudeže in na še vedno mladostni Nataši se to še kako dobro pozna! 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:45 11. Avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.