Magazin > VIP
6496 ogledov

Naši voditeljici kar direktno predlagala lepotni popravek

Plastična operacija Shutterstock
Voditeljica Nataša Bešter, ki jo gledalci najbolje poznajo po vodenju oddaje Štiri tačke, je s strani prijateljice doživela precej neposredno presenečenje.

"Me je vprašala kolegica prejšnji dan, če že kaj razmišljam o botoksu. Da bi si ga pri mojih letih in pojavljanju na televiziji vendar že morala privoščit. In ona to čisto resno. Sem ji rekla, da nimam sicer prav nič proti ženskam, ki ga uporabljajo, ampak, da so moj botoks najini hribi, najin vrt, najina hiška, Hana in Zoya, pa Ana, David in Dan ... in moj dragi mož, ki pravi, da so mu prav vse moje gubice všeč. No, pa sem prišparala za en lep dopust,he,he,he," se je na Facebooku izpovedala Nataša, nam pa izdala: "Nič nisem bila užaljena ... se prav nasmejim tem opazkam."

Voditeljica resnično žari od znotraj na vzven, kar v veliki meri pripomore vse zgoraj našteto, predvsem pa njen idilični zakon z možem Dinotom, ki traja že štiri desetletja. Ljubezen dela čudeže in na še vedno mladostni Nataši se to še kako dobro pozna! 

Komentarjev 1
  • Lara_Traill 09:45 11.avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je neskončenn. To počnem ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com