Magazin > VIP
4330 ogledov

Naša televizijca: V dobrem letu več kot 1000 ljubezenskih pisem

svečina, srce Avtor: TIC Svečina
To je zagotovo ena najlepših in trdnejših vez v našem medijskem prostoru.

Nataša Bešter, dolgoletna televizijska voditeljica, najbolj znana po vodenju oddaje 4 tačke, in njen mož Dino Bešter, producent številnih oddaj njunega produkcijskega podjetja, tudi po skoraj 40 letih veze še vedno veljata za enega najbolj ljubečih estradniških parov pri nas. 

Svojo ljubezensko zgodbo sta začela pisati pri Natašinih rosnih sedemnajstih, pred kratkim pa je voditeljica razkrila, kako romantični so bili njuni začetki. V času, ko je Dino služil vojaški rok, sta si golobčka namreč napisala preko 1000 ljubezenskih pisem. 

"Enkrat na leto odprem veliko škatlo s pismi in karticami ... po navadi na takle deževen dan<3. Več kot 1000 jih je romalo od enega do drugega v 15 mesecih, ko je bil Dino pri vojakih. Tudi po več na dan. Pred skoraj 40 leti se je vse pisalo na roko, pisma in kartice sva po večini delala sama, če sva se hotela slišat po telefonu, je bilo treba stati v dolgi vrsti pred govorilnico ... in sva tudi stala,ha,ha,ha. Ko bova v penziji, bova prebrala prav vsako pismo posebej," je na svojem Facebook profilu izdala Nataša in priložila fotografijo neštetih pisem. Zagotovo jima privoščimo, pa tudi malce zavidamo, saj so take ljubezni danes, žal, preredke. 

Nataša Bešter | Avtor: Benjamin Kovač Benjamin Kovač

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.