Magazin > VIP
291 ogledov

Voditeljica 50-ko praznuje že cel mesec

Nataša Bešter
1/5
Facebook
Voditeljica priljubljenih oddaj Štiri tačke in Za zdravje Nataša Bešter je avgusta srečala abrahama, polna življenja, aktivna in navihana pa je, kot bi jih štela pol manj.

Voditeljica, novinarka in velika ljubiteljica živali Nataša Bešter ima toliko prijateljev, da svojo petdesetletnico praznuje že cel mesec. "Za svojega abrahama, ki sem ga praznovala 11. avgusta, sem si zaželela, da bi bilo malo drugače. Z najbližjimi prijatelji smo se zbirali cel mesec po malem, v manjših skupinicah, saj se tako lahko pogovarjaš z vsakim, ki ti je drag. Naporno je samo toliko, ker to že nekaj časa traja in še ni končano, zmanjkuje mi prostih večerov (hehe). Nadaljevali bomo še v septembru. Ob tem prazniku sem spoznala, da imam veliko iskrenih prijateljev, s katerimi bi si drug drugemu priskočili na pomoč kadarkoli, če bi bilo to potrebno. Sicer se pa na teh naših večerjicah veliko smejimo in obujamo spomine na skupne dogodivščine," je o pestrem praznovanju povedala Nataša, prav na rojstni dan pa sta si z možem vzela trenutek zase:

"Abrahama sem si želela srečati na kraju, kjer si tudi sicer večkrat privoščim dopust – v Strunjanu. Iz Strunjana vodi pot do Strunjanskega križa in Mesečevega zaliva, od koder je čudovit razgled. Kadar sva z možem na dopustu v Strunjanu, greva tja gor vsako jutro in vsak večer. Dino teče, sama pa uživam v sproščanju ob pogledu na modrino neba in morja, ki te tam obdaja. Tako sva bila tudi v soboto, 11. avgusta, ob 9.25 tam. Super občutek je bil in prav nič strašen, kot so me nekateri strašili. Meni je res čisto fino biti stara 50 let. Seveda mi je najprej čestital Dino, potem pa so sledili številni klici in sporočilca, tako da je bila sobota v Strunjanu prav pestra. Ko sva se v ponedeljek vrnila domov, pa so me seveda čakali domači: moji starši, Ana in Rok ter mali David. Veselje in ljubčkanje je bilo nepopisno."

"Človek v teh letih res dozori"

Čeprav je Nataša dobila veliko lepih daril, ostaja skromna in hvaležna za vse, kar ima: "Čisto nič nevsakdanjega si ne želim. Zdravje, dobro počutje, razumevanje z najbližjimi ... Vse to imam in res si želim, da bi bilo še dolgo tako. Pa seveda, da bi naši dve televizijski oddaji Štiri tačke in Za zdravje še naprej imeli tako veliko zvestih gledalcev. Rečem lahko, da se zdaj prav fino počutim. Človek v teh letih res nekako dozori in sebe postavi na prvo mesto. Čeprav z Dinom kar veliko delava, si vzameva čas tudi za sebe. Samo za sebe (hehe). Če vidiva, da imava nekaj dni prostih, se velikokrat kar čez noč odločiva in uideva kam, kjer sva brez računalnika, telefonov in drugih obveznosti. Zdaj razumem, kaj pomenijo zrela leta, v katerih se človek malo drugače, bolj modro in premišljeno, odziva na morebitne službene probleme."

Komentarjev 1
  • privat 19:56 01.september 2012.

    ja izgleda kot da bi jih mela 55..ka šele ko se sleče