Magazin
59 ogledov

Nova neboleča in varna alternativa za botoks, zahvaljujoč kateri se boste enkrat za vselej poslovili

Gube botoks Shutterstock
Barbara je bila ženska po 40. letu starosti. Imela je čudovito družino - čednega moža in tri otroke. V dobro družine se je pred 15 leti odpovedala karieri v pisarni in se ukvarjala izključno z domom. To je bil cel njen svet. Postala je tipična "gospodinja", ki skrbi za dobro drugih, pozablja pa nase.

Čas je vseeno zanjo tekel neusmiljeno in neprestana utrujenost ter pomanjkanje pravilne nege sta pustila pečat na njenem obrazu. Barbara je iz dneva v dan videla na svoji sivi koži vse več gub. Preprosto se je počutila staro in neprivlačno ...

"Še lastna mati mi je rekla, da sem videti starejša od nje. Poleg tega so naju med nakupi vse pogosteje zamenjali za sestri!" - pravi Barbara žalostno. To vse je bil zanjo velik udarec. Kljub temu, da je gube na svojem obrazu videla že prej, se v vrtincu vsakodnevnih obveznosti ni menila zanje. Poskušala je odriniti misli, da je videti vse starejša. Vseeno pa je po bolečih besedah mame spoznala, da jo celo lasten mož že vrsto let obravnava kot gospodinjsko pomočnico in ne kot ženo. Bala se je, da jo zato, ker ne izgleda tako privlačna kot nekdaj, mož vara. Ta misel jo je še bolj zlomila ...

Čas za spremembe

Takrat je spoznala, da jo bo, v kolikor bo še naprej izgledala kot izgleda sedaj, mož kmalu zapustil zaradi mlajše ženske. Odločila se je ukrepati in se vzeti v roke. Po spletu je začela iskati informacije. Po nekaj dneh je kupila nekaj krem ter priporočenih zdravil, uporabljala pa jih je vsako jutro in večer. Na žalost, po mesecu dni ni bilo nobenega izboljšanja. 

Strokovna rešitev

Iz tega razloga se je odločila iti še korak dalje. Podala se je v priznano kliniko estetske medicine. "Gube so že zelo globoke. Zadovoljive rezultate bo prinesel samo botoks ali to, da greste pod nož" - je povzel specialist po natančnem pregledu njenega obraza. Zaradi teh besed ji je zaledenela kri v žilah. Barbara se je panično bala takšnih invazivnih posegov, po katerih po njenem mnenju obraz izgleda nenaravno. Odločila se je, da počaka z odločitvijo glede posega. "Saj vendar nisem še tako stara, da bi bila edina rešitev operacija ali vbrizgavanje botoksa" - je pomislila odhajajoč iz ordinacije.  

Srečanje po letih

Nekega dne, ko je odšla po nakupih, jo je dregnila lepa, negovana ženska. "Živjo, Barbi, že vrsto let se nisva videli. Jaz sem, Anja." - jo je pozdravila neznanka. Barbara je šele, ko jo je nekajkrat pogledala, spoznala, da je to njena kolegica iz časa študija. Na začetku je ni prepoznala, ker je kljub temu, da je bila njena sovrstnica - izgledala skoraj kot njena hčerka! Po kratkem klepetu, sta se odločili, da gresta skupaj na kavo. Tedaj je Barbara svoje težave zaupala kolegici in jo vprašala, kaj takšnega počne ona, da je videti tako mladostno - prepričana je bila, da se za tem skriva kirurška roka. Kako je bila šele začudena, ko ji je Anja razkrila svojo skrivnost videza mlade kože obraza ...

Spremembe na bolje

Barbara se je na pobudo Anje odločila en teden preizkušati to metodo. Že po nekaj dneh trajanja tretmaja je opazila ogromno razliko. Ni mogla verjeti lastnim očem, kaj vidi v ogledalu. Koža je postala bolj čvrsta in napeta. Gube kot bi izhlapele. Še več, mož jo je končno začel obravnavati kot žensko, sama pa je začela hoditi ven s prijateljicami. Prenehala se je sramovati svoje kože in začela živeti novo, boljše življenje!

Spoznajte metodo, s pomočjo katere se je Barbara znebila gub enkrat za vselej!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.