Magazin
188 ogledov

Za svojo ženo sem odkril formulo, ki pomlajša kožo za 15 let v 4 tednih

Gube
1/10
Shutterstock
57-letna Maria Howard (žena enega izmed znanih genetikov iz ZDA - op. ur.) se je znebila 93% vseh svojih gub, razbarvanj in drugih nepravilnosti na koži v samo 4 tednih. Vse to zahvaljujoč inovativni formuli njenega moža, ki vrne koži mladost.

Maria Howard je živa reklama za učinkovitost metode njenega moža in dokazuje milijonom žensk po celem svetu, da je mogoče odpraviti gube brez zapravljanja bogastva za tvegane plastične operacije.

Revolucionarno odkritje moža je spremenilo njeno življenje

Maria se je, tako kot večina žensk, leta neučinkovito borila s procesom staranja kože. Zapravila je ogromno denarja za drage kreme proti gubam in redne obiske pri kozmetičarki, vse to na žalost brez večjih rezultatov. Razočarana nad pomanjkanjem kakršnih koli učinkov je začela razmišljati o plastični operaciji. Kljub temu, da si jo je finančno lahko privoščila, jo je sama misel o mogočih zapletih strašila. Takrat se je odločila prositi moža, ki je poklicno genetik, za pomoč pri tvorbi neinvazivnega protistrupa za staranje kože. Njen mož je popustil njenemu vztrajanju in se je odločil pomagati, ker je videl, kako žena zaradi vse številnejših gub postaja vse bolj nesrečna. Intenzivno znanstveno raziskovanje prof. Howarda in njegove ekipe talentiranih kemikov je privedlo do razvoja inovativne formule za vrnitev mladosti koži

- Po prepričevanju Marie sem ustvaril prvo metodo, ki omogoča prodor molekul sestavin do celic kože in s tem spremembo izrazitosti genov, odgovornih za proces staranja. Cilj je bil eden: želel sem preprosto poskrbeti, da bi bila moja žena ponovno srečna – komentira prof. Howard.

Bliskovito zglajene gube

Maria je bila prva oseba, ki je preizkusila formulo na svoji koži. Rezultati so bili tako spektakularni, da je prepričala moža v patentiranje te metode, da bi lahko vsaka ženska, tako kot ona, pomlajšala svojo kožo.

- Kmalu so naši prijatelji in družina želeli preizkusiti formulo mojega moža. Na začetku veliko bližnjih oseb ni moglo verjeti, da brez skalpela izgledam kot vrstnica moje hčerke.

Moč darov narave

Metoda, ki jo je razvil mož Marie, temelji na izbranih, naravnih sestavinah. Vsebuje zelo visoko dozo naravnih antioksidantov, ki povečajo proizvodnjo kolagena in regenerirajo poškodovane kožne celice. Formula prodre skozi povrhnjico, zahvaljujoč temu pa doseže najgloblje plasti povrhnjice, jo nahrani in poveča njeno prožnost. Zahvaljujoč temu se globoke brazde izrazito zgladijo že po 14 dneh, majhne gube in razbarvanja pa čez noč postanejo praktično nevidne. 

Revolucionarna metoda proti gubam osvaja svet

Vsak dan se povečuje skupina žensk, ki so se zahvaljujoč tej metodi znebile gub in se ponovno vsak dan veselijo mladega videza. Metoda ni samo učinkovita, temveč tudi varna – njena naravna sestava ne povzroča nobenih stranskih učinkov, celo v primeru alergične kože, nagnjene k razdraženjem. Strokovnjaki jo zato priporočajo vsem ženskam, ki potrebujejo takojšnjo pomladitev kože.