Magazin > Lepota & telo
75 ogledov

Tudi v nosečnosti uporablja botoks

Kim Kardashian FameFlynet
Potem ko so se vsi zgražali nad njenim nosečniškim stilom in nabranimi kilogrami, je Kim Kardashian zdaj vse šokirala še z novico, da tudi v blaženem stanju prejema injekcije botoksa.

Kim Kardashian med nosečnostjo še kar nima miru. Zdaj se mora braniti še kritik, da med nosečnostjo uporablja botoks, čeprav naj bi prvega otroka rodila že čez dober mesec. Kot je za revijo In Touch povedal neimenovani vir, je Kim tako obsedena z lepoto, da se na to ne ozira. Hoče le, da je njena koža svilnato gladka za vsako ceno. "Zdaj je glede tega še bolj nevrotična, bolj kot kdajkoli prej. Naredila bo vse, da bo ohranila lepoto," je izdal vir.

Obiske pri lepotnem kirurgu naj bi 32-letna zvezdnica pridno skrivala pred svojim izbrancem Kanyejem Westom, saj bi po besedah vira ponorel, če bi izvedel. Njegova mama je namreč umrla na operacijski mizi med plastično operacijo. "Ne vem, kaj bi naredil, če bi izvedel, da toliko tvega samo zato, da bi poskrbela za svojo lepoto," je še povedal vir.

"Njena koža je preveč gladka"

Kim je za ameriško spletno stran RadarOnlie.com sicer zanikala, da še vedno uporablja botoks, a plastični kirurg Jon A. Perlman je za revijo In Touch pojasnil, da ji ga nedvomno vbrizgavajo. "Njeno čelo in zgornji del obraza se sploh ne guba, nikjer ni opaziti gubic. Njena koža je preveč gladka."

Zvezdnici v bran je stopil njen prijatelj, ki je tovrstno pisanje označil za neumnost. "To sploh ne drži, tega ne bi nikoli počela."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.