Naši znani pevki izrezali bulo, sedaj čaka rezultate

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nič ni pomagalo, vedno bolj jo je bolelo, rešitev je bila le operacija.
Oglej si celoten članek

Naša nekdanja Evrovizijka, pevka Irena Kogoj Regina, ki je sicer vedno polna energije, idej in načrtov, se je v prejšnjem tednu morala upočasniti, saj je prestala operacijo na kolenu. Izrezali so ji bulo, ki je rasla že dve leti in ji vedno bolj oteževala aktivnosti, sedaj čaka rezultate.

"Vedno bolj me je bolelo in morala je ven. Tudi na motor nisem več mogla, saj me je zelo bolelo, ko sem si nadela ščitnike za kolena, pa tudi kašne bolj ozke hlače niso več prišle v poštev," je povedala Regina, ki o najhujšem niti ne razmišlja: "Sekirati se zaradi stvari, ki se še niso zgodile, je najslabše. Takrat, ko te kaj doleti, je treba dati vse od sebe, da pa bi se s 'čeji' obremenjevala že sedaj, pa se mi zdi potrata časa, saj potem niti spati in delati ne bi mogla normalno," pravi Regina, ki se je po tednu počitka počasi že podala po opravkih. 

Magazin Voditeljici Dei po prometni nesreči rešili roko, a borb še ni konec!

Čeprav o "najhujšem" ne razmišlja, pa pravi, da se zadeva rada ponavlja tudi, če ni invazivna, zato bo odslej bolj pozorna in prej ukrepala. Malo jo tudi boli, da se zaradi operacije letos ne more več podati na smuči, vendar optimistično pravi, da je vse za nekaj dobro in tako tudi gleda na vse življenjske situacije, pozitivno. 

Foto: Špela Mohorič regina

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:44 18. Marec 2019.

    vse za popularnost, fuj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.