Magazin > VIP
3459 ogledov

Voditeljici Dei po prometni nesreči rešili roko, a borb še ni konec!

Operacija
Avtobus ji je odtrgal roko, ki so jo zdravniki kasneje uspešno rešili, a do Deinega popolnega okrevanja je še dolga pot.

Priljubljena voditeljica beograjske Pink TV Dea Đurđević, ki je prejšnji četrtek doživela hudo prometno nesrečo, v kateri ji je avtobus odtrgal roko, ki pa so jo zdravniki zašili in jo s tem rešili. Zdravnik Marko Bumbaširević, ki je voditeljic operiral, je z napredkom zelo zadovoljen, čeprav Deo čaka še ena operacija, poroča portal 24Sata.

Avtobus Magazin Tragedija: Znani voditeljici avtobus odtrgal roko

"Dei gre odlično. Glede na to, kaj se je zgodilo, je dobro sprejela dejstvo, da je bila ob roko. Je močna in zdrava, zato mislim, da bo lepo okrevala," je povedal kirurg. Poleg roke pa ima voditeljica tudi zlomljeno medenico, zaradi česar ne more hoditi, zato jo v kratkem čaka tudi ta operacije, vendar ostaja optimistična: "Hvala bogu, živa sem. Zdravniki pravijo, da je operacija uspela in da lepo okrevam. To je najbolj važno. Verjamem v to, da bo vse dobro."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#novojutro #specijalnaemisija #dolazakputina #srbijairusija #tvpink

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice