Slovenija > Črna kronika
3458 ogledov

Vinjen kriminalist povzročil prometno nesrečo

Alkotest
Proti dvema policistoma že stekel delovnopravni postopek.

V noči s petka na soboto se je na Tržaški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v katero je bil vpleten kriminalist, njegov kolega pa naj bi mu pomagal pri zakrivanju posledic nesreče, razkriva Pop TV. 

Policija je potrdila, da je vsaj eden od omenjenih kriminalistov peljal prehitro, nato pa se zaletel v semafor. Drugi naj bi mu po svojih najboljših močeh pomagal, da na kraj ne bi klicala pomoči. Vendar pa se je na kraju znašlo reševalno vozilo, poleg tega pa so občani takoj obvestili pristojne službe o nesreči.  

Oba sta morala opraviti alkotest. Pri vozniku je test pokazal, da je imel 0,97 miligrama alkohola v krvi, pri njegovem kolegu pa je bilo v krvi 0,3 miligrama alkohola v litru krvi, navaja Pop TV. 

Kriminalista zdaj čaka delovnopravni postopek. Kot še poroča televizija, lahko to pomeni marsikaj - od delovnega pogovora do disciplinskega postopka, lahko opomin pred odpovedjo ali celo odpoved delovnega razmerja.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 08:04 30.januar 2019.

    Dokaz da vsak ne more biti policaj ali vojak.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 23:10 29.januar 2019.

    To pa res ni nič takšnega v tej gnili državi se moramo predpisov držati samo majhni ljudje medtem,ko ni nič narobe,če te oglobi vinjen policist!!

  • evelux 21:07 29.januar 2019.

    In potem vse tiho je bilo