Slovenija
1135 ogledov

Prometna nesreča dveh avtomobilov in avtobusa

prometna nesreča
Danes okoli 6. ure zjutraj se je na regionalni cesti med Mojstrano in Kranjsko Goro pri Belci zgodila prometna nesreča,v kateri so bilu udeleženi dve osebni vozili in avtobus.

Kot poročajo s Policijske uprave Kranj, potniki na avtobusu niso poškodovani, poškodovana pa sta druge dva udeleženca nesreče.

Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski upravi Kranj, je pojasnil, da sta dve osebni vozili trčili v avtobus – najprej se je zaletela povzročiteljica nesreče, ki je zaradi spolzke ceste izgubila nadzor nad vozilom, potem pa še druga voznica, ki je peljala za njo in se ni mogla izgoniti trčenju. Potniki na avtobusu niso bili poškodovani, obema voznicama osebnih vozil pa so nudili zdravniško pomoč.

Zaradi nesreče je bila cesta več ur zaprta, policisti so izmenično uredili enosmerni obvoz preko kolesarske steze. Posledice so ble odstranjene nekaj pred 10. uro in promet je stekel nemoteno.

Policija Ceste Slovenija Huda prometna nesreča, umrl voznik avtomobila
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.