Našima pevcema policija sledila skoraj do domačih vrat

Foto: JK Visuals B2 Foto: JK Visuals B2 Foto: JK Visuals B2
Znana brata v črnomaljskem lokalu sprožila "nevihto“.
Oglej si celoten članek

Brata Mihelič, Primož in Gašper, slednji je pred leti zaslovel v slovenskem X Factorju, člana dua 2B Band, imata nov spot, in sicer za pesem Nevihta. Kot pravita, je bilo snemanje "dober način, kako lahko v teh časih nastopiti v bližnjem lokalu ter izzvati nenavadne dogodke“.

Glasbenika sta za lokacijo snemanja izbrala črnomaljski lokal Napoleon, saj sta bila navdušena nad izvirnostjo lastnika, ki je v teh koronskih časih našel način, kako na zabaven način na družbenih omrežjih opozoriti nase. "Tokrat sva moči združila z lokalnim gostincem, ki vodi bar Napoleon. Ta naju je s svojimi izvirnimi zgodbami na Facebooku, v katerih so goste zamenjale plišaste živali, ki kuhajo kavo, igrajo šah in poker ter vozijo avto, tako navdušil, da sva se odločila, da posnameva videospot kar pri tam. Uporabila sva vseh 37 plišastih živali, ki v videospotu oživijo, in izkoristila priložnost za nastop, kar je v teh časih res velik privilegij. V videu sva nastopila kot natakarja in kot glasbenika hkrati,“ je za naš medij povedal Gašper in nam še zaupal, da so jima na poti domov s snemanja sledili policisti.


"Kljub policijski uri nam je v enem dnevu uspelo posneti vse kadre. Nam je pa na poti s snemanja sledil policijski avto, in to skoraj do doma. Med potjo sva že razmišljala, kakšen izgovor bova uporabila, če naju ustavijo. To, da sva imela v teh časih nastop, verjetno ne bi bil najbolj pameten odgovor, še manj pa bi bilo pametno povedati, da sva bila v lokalu s 37 plišastimi živalmi, za katere sva igrala. (smeh) Na srečo sva bila nekaj minut pred 21.00 že doma in se tako izognila vsem nevšečnostim.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.