Magazin > Film & Glasba & TV
2223 ogledov

Našima pevcema policija sledila skoraj do domačih vrat

B2
1/3
JK Visuals
Znana brata v črnomaljskem lokalu sprožila "nevihto“.

Brata Mihelič, Primož in Gašper, slednji je pred leti zaslovel v slovenskem X Factorju, člana dua 2B Band, imata nov spot, in sicer za pesem Nevihta. Kot pravita, je bilo snemanje "dober način, kako lahko v teh časih nastopiti v bližnjem lokalu ter izzvati nenavadne dogodke“.

Glasbenika sta za lokacijo snemanja izbrala črnomaljski lokal Napoleon, saj sta bila navdušena nad izvirnostjo lastnika, ki je v teh koronskih časih našel način, kako na zabaven način na družbenih omrežjih opozoriti nase. "Tokrat sva moči združila z lokalnim gostincem, ki vodi bar Napoleon. Ta naju je s svojimi izvirnimi zgodbami na Facebooku, v katerih so goste zamenjale plišaste živali, ki kuhajo kavo, igrajo šah in poker ter vozijo avto, tako navdušil, da sva se odločila, da posnameva videospot kar pri tam. Uporabila sva vseh 37 plišastih živali, ki v videospotu oživijo, in izkoristila priložnost za nastop, kar je v teh časih res velik privilegij. V videu sva nastopila kot natakarja in kot glasbenika hkrati,“ je za naš medij povedal Gašper in nam še zaupal, da so jima na poti domov s snemanja sledili policisti.


"Kljub policijski uri nam je v enem dnevu uspelo posneti vse kadre. Nam je pa na poti s snemanja sledil policijski avto, in to skoraj do doma. Med potjo sva že razmišljala, kakšen izgovor bova uporabila, če naju ustavijo. To, da sva imela v teh časih nastop, verjetno ne bi bil najbolj pameten odgovor, še manj pa bi bilo pametno povedati, da sva bila v lokalu s 37 plišastimi živalmi, za katere sva igrala. (smeh) Na srečo sva bila nekaj minut pred 21.00 že doma in se tako izognila vsem nevšečnostim.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.