Našo bivšo miss prijeli med prostitucijo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Škandal na Balkanu.
Oglej si celoten članek

Zadnjo miss Jugoslavije, ki je naslov osvojila leta 1991, SlavicoTripunović Dajana (51) je policija aretirala med opravljanjem najstarejše obrti. Slavica je sicer znana tudi kot pevka, leta 2009 pa je sodelovala v resničnostnem šovu Parovi. 

Policija je v obsežnejši akciji aretirala tudi Martino Rajić, beograjsko "madam" Jeleno Jojić in Nikolo Anđelića, ki naj bi bili vpleteni v elitno prostitucijo. Slavico in Martino naj bi ujeli med nudenjem spolnih uslug, a so jo proti plačilu varščine izpustili, so povedali viri. Nekdanja misica je po škandalu v rodni državi doživljala pritiske javnosti in medijev, zato se je umaknila v Italijo, kjer že več let živi njen sin.

Za srbske medije je povedala, da so ji zločin podtaknili in da točno tudi ve, kdo, vendar je še prezgodaj, da bi razkrivala podrobnosti. "Blatili so mene in mojo družino, mojega sina, trikrat vdrli v moje dvorišče, ko sem šla plačat račune, so pisali, da sem iz menjalnice prišla s polno ovojnico denarja. To bomo z mojim teamom odvetnikov razčistili na sodišču, proti meni ne obstaja ena prijava," je povedala in razkrila, da ji ob strani stoji družina. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 18:14 13. April 2022.

    Sploh ko vidiš Natašo Sukič in Violeto Tomič, ti dve takoj prepoznaš po hoji, ….

  • 18:02 13. April 2022.

    Sem mislila, da bo iz članka skočila najman Dremelj, Albret ali pa Zupan, ne pa neka Srbska no name diva …

  • 14:44 13. April 2022.

    Halo hepani"naša miss"Od kdaj so Srbi naši?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.