Magazin > VIP
73235 ogledov

Našo bivšo miss prijeli med prostitucijo

Slavica Tripunović Youtube
Škandal na Balkanu.

Zadnjo miss Jugoslavije, ki je naslov osvojila leta 1991, SlavicoTripunović Dajana (51) je policija aretirala med opravljanjem najstarejše obrti. Slavica je sicer znana tudi kot pevka, leta 2009 pa je sodelovala v resničnostnem šovu Parovi. 

Policija je v obsežnejši akciji aretirala tudi Martino Rajić, beograjsko "madam" Jeleno Jojić in Nikolo Anđelića, ki naj bi bili vpleteni v elitno prostitucijo. Slavico in Martino naj bi ujeli med nudenjem spolnih uslug, a so jo proti plačilu varščine izpustili, so povedali viri. Nekdanja misica je po škandalu v rodni državi doživljala pritiske javnosti in medijev, zato se je umaknila v Italijo, kjer že več let živi njen sin.

Za srbske medije je povedala, da so ji zločin podtaknili in da točno tudi ve, kdo, vendar je še prezgodaj, da bi razkrivala podrobnosti. "Blatili so mene in mojo družino, mojega sina, trikrat vdrli v moje dvorišče, ko sem šla plačat račune, so pisali, da sem iz menjalnice prišla s polno ovojnico denarja. To bomo z mojim teamom odvetnikov razčistili na sodišču, proti meni ne obstaja ena prijava," je povedala in razkrila, da ji ob strani stoji družina. 

Komentarjev 15
  • Dusan12 18:14 13.april 2022.

    Sploh ko vidiš Natašo Sukič in Violeto Tomič, ti dve takoj prepoznaš po hoji, ….

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:02 13.april 2022.

    Sem mislila, da bo iz članka skočila najman Dremelj, Albret ali pa Zupan, ne pa neka Srbska no name diva iz leta 1970!

  • jan631 14:44 13.april 2022.

    Halo hepani"naša miss"Od kdaj so Srbi naši?

Sorodne novice