Magazin > VIP
3570 ogledov

Zaslovela bi rada tudi pastorka tega znanega Slovenca

top model
1/10
Luka Rebolj
Poteguje se za naslov  World Top Model Slovenia.

Predstavljamo vam finaliste letošnjega izbora World Top Model Slovenia. Med njimi je tudi pastorka Igorja Misdarisa, člana skupine Šukar, Michelle Spogliarich.

World Top Model je eden najbolj prestižnih dogodkov v svetu modelinga. Nagrada je neverjetnih 200.000 evrov vredna pogodba za modeling z eno izmed največjih modnih agencij na svetu, za delo v Milanu, Parizu in New Yorku.

World Top Model je največji svetovni izbor modelov, ki ima tradicijo že od leta 1990, spremlja pa ga več kot 100 milijonov ljudi, modnih agencij, modnih agentov in poznavalcev mode, stilistov, blogerjev in kreatorjev ter nasploh sledilcev mode in lepote. „World Top Model Slovenija ni lepotni izbor, temveč gre za modni projekt, ki poteka več mesecev, dekleta, ki so bila izbrana na kastingu, pa v okviru tega projekta pridobivajo izkušnje skozi številna snemanja,“ nam je povedala lastnica licence in TV voditeljica Kaly Kolonič

World Top Model je do sedaj potekal v več kot petnajstih evropskih metropolah - Milanu, Zürichu, Monte Carlu, Berlinu, na Majorki, Rimu, Zanzibarju, Göteborgu, Luganu, Pragi in Budimpešti.

kaly kolonič | Avtor: Luka Rebolj Luka Rebolj

"V časih, ko drugi počivajo, smo mi letos še posebej dejavni na snemanjih naših world top modelov. Za  dva dni smo se odpravili v Muzej slovenskih železnic in sklenili na slikah in videu prikazati nek zanimiv kontrast in drugačno zgodbo. Obleke, ki so jih nosili modeli in (in jaz) so res nekaj zelo posebnega. Nemški mojstrski dekorater Toni Hamler, ki živi v Sloveniji, je ustvaril posebne obleke iz unikatnih stenskih tapet, v katerih so pozirali naši modeli. Obleke so res čudovite in si štejemo v čast, da smo jih lahko v okviru projekta World Top Model Slovenia uradno predstavili Sloveniji, saj so bile na ogled le na zelo prestižni modni reviji zaprtega tipa v Monte Carlu v vili Grace Kelly.  Ker traja projekt World Top Model Slovenia kar nekaj mesecev, je sodelujočih kreatorjev še veliko, med njimi sto tudi slovenske vrhunske oblikovalke Sanja Stojanovski, Gordana Grandošek Whiddon in Tjaša Škapin, sodelujemo pa tudi z večjim številom najbolj prestižnih modnih znamk, med njimi sta tudi Lisca in Humanic,“ je še dejala Kolonič.

Ne zamudi prvega dela šova Joonglaa star!

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.