Našo starleto odpeljali z rešilcem

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nočna mora se je začela med keglanjem s prijatelji.
Oglej si celoten članek

Anja Jenko, podjetnica in fotomodel, je doživela bolečino, hujšo od porodne, pravi. "Ko sem med kegljanjem vrgla kroglo, me je v hrbtu tako uščipnilo, da se nisem mogla premakniti. Umirala sem od bolečine, tako da so me z rešilcem hitro odpeljali na urgenco, kjer sem od bolečine večkrat zgrudila. V žilo sem takoj dobila močna protibolečinska sredstva, vendar sem na poti domov ponovno izgubila zavest, zato sem noč preživela v bolnišnici," nam je zaupala Jenkova.

Kakšne fotke! Foto: Naša starleta s porodniške še lepša kot prej!

Na srečo ni nič hujšega, kar so potrdile tudi rentgenske slike, a mora Anja doma ležati, kar ji ni ravno po godu, saj je ta teden načrtovala oddih v Barceloni.

Foto: Tadej Frantar, Nostalgia.si Anja Jenko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:54 26. Oktober 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • 00:19 26. Oktober 2018.

    Kolk pa stane pol ure pr njej ?

  • 13:16 25. Oktober 2018.

    Hvala za tale prispevek... zdaj bom lažje spal ko vem, da si je nategnila mišico ob kegljanju. WTF kdo sploh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.