Nastassja Kinski: Oče se je dotikal tudi mene

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Še ena Kinskijeva hči potrdila očetova grozodejstva.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je Pola Kinski svojega pokojnega očeta, znanega nemškega igralca Klausa Kinskega, obtožila spolne zlorabe, se je oglasila tudi njena polsestra, igralka Nastassja Kinski. Nastassja je povedala, da je oče sicer ni posilil, jo je pa pogosto neprimerno otipaval.

"Poskušal je, ko sem bila stara okoli pet let. Vedno me je zelo močno stiskal k sebi in imela sem občuek, da mu ne morem uiti. Ob njegovih poljubih na lice se nisem dobro počutila, vedno so se zdeli več kot zgolj očetovski," je priznala 51-letna igralka in dodala, da se je očeta vedno bala: "To ni bil oče. Devetindevetdeset odstotkov časa sem se ga bala. Bil je zelo nepredvidljiv in neprestano nas je teroriziral, pravi tiran. Ni nas tepel, nas je pa neprestano žalil."

Nastassja je še povedala, da bi očeta spravila za rešetke, če bi bil še živ, ob njegovi smrti pa ji ni bilo prav nič hudo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.