Magazin > VIP
92 ogledov

Nastassja Kinski: Oče se je dotikal tudi mene

Nastassja Kinski (24. januar 1960) Žurnal24 main
Še ena Kinskijeva hči potrdila očetova grozodejstva.

Po tem, ko je Pola Kinski svojega pokojnega očeta, znanega nemškega igralca Klausa Kinskega, obtožila spolne zlorabe, se je oglasila tudi njena polsestra, igralka Nastassja Kinski. Nastassja je povedala, da je oče sicer ni posilil, jo je pa pogosto neprimerno otipaval.

"Poskušal je, ko sem bila stara okoli pet let. Vedno me je zelo močno stiskal k sebi in imela sem občuek, da mu ne morem uiti. Ob njegovih poljubih na lice se nisem dobro počutila, vedno so se zdeli več kot zgolj očetovski," je priznala 51-letna igralka in dodala, da se je očeta vedno bala: "To ni bil oče. Devetindevetdeset odstotkov časa sem se ga bala. Bil je zelo nepredvidljiv in neprestano nas je teroriziral, pravi tiran. Ni nas tepel, nas je pa neprestano žalil."

Nastassja je še povedala, da bi očeta spravila za rešetke, če bi bil še živ, ob njegovi smrti pa ji ni bilo prav nič hudo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.