Nastja priznala, da je bila s tem znanim Slovencem na zmenku

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Izpadla tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek, temnolasa Nastja, je bila na zmenku z Denisom Toplakom.
Oglej si celoten članek

Denis Toplak je potrdil, da je bil kakšno leto in pol nazaj na zmenku z Nastjo iz letošnje sezone šova Kmetija: Nov začetek. "Nekje sva se videla, nato pa šla na zmenek. Ne spomnim se več dobro, saj je bilo to že kako leto in pol nazaj. Po tem zmenku pa se nisva več slišala,“ je povedal za Žurnal24.

Nastja se mu je javila tik preden se je vselila v šov. "Kontaktirala me je na Facebooku in malo sva se pomenila.“

Lepotička je za Planet TV povedala, da je Denis simpatičen in dober fant, a si z njim ne predstavlja resne zveze, ker meni, da je ženskar. "Sem sam in lahko delam, kar hočem. Sicer bi bil pa takoj za resno zvezo, a je treba najprej najti pravo dekle," nam je še povedal postavni Štajerec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • " je bila na zmenku z Denisom Toplakom."<br />To vse pove o tem kakšna oseba je Nastja. Sj je lepa …

  • 14:58 10. Oktober 2016.

    Res pomembna novica o izpadli tekmovalki 3. razrednega šova. Nas niti zmagovalci ne zanimajo, še manj te "lepotičke", ki za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.