Magazin
526 ogledov

Nastja priznala, da je bila s tem znanim Slovencem na zmenku

nastja Planet TV
Izpadla tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek, temnolasa Nastja, je bila na zmenku z Denisom Toplakom.

Denis Toplak je potrdil, da je bil kakšno leto in pol nazaj na zmenku z Nastjo iz letošnje sezone šova Kmetija: Nov začetek. "Nekje sva se videla, nato pa šla na zmenek. Ne spomnim se več dobro, saj je bilo to že kako leto in pol nazaj. Po tem zmenku pa se nisva več slišala,“ je povedal za Žurnal24.

Nastja se mu je javila tik preden se je vselila v šov. "Kontaktirala me je na Facebooku in malo sva se pomenila.“

Lepotička je za Planet TV povedala, da je Denis simpatičen in dober fant, a si z njim ne predstavlja resne zveze, ker meni, da je ženskar. "Sem sam in lahko delam, kar hočem. Sicer bi bil pa takoj za resno zvezo, a je treba najprej najti pravo dekle," nam je še povedal postavni Štajerec.

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:45 10.oktober 2016.

    " je bila na zmenku z Denisom Toplakom."To vse pove o tem kakšna oseba je Nastja. Sj je lepa ampak ..ne razume kako se svet vrti in ne razume kakšna oseba je Denis" da je Denis simpatičen ...prikaži več in dober fant,"Ni dober ; nima dobrga srca; je pokazal to dobr v kmetiji. Če bi bila pametna bi se najprej pozanimala o njem predn nasedeš njegovi fasadi.

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:58 10.oktober 2016.

    Res pomembna novica o izpadli tekmovalki 3. razrednega šova. Nas niti zmagovalci ne zanimajo, še manj te "lepotičke", ki za bildanje lastnega ega potrebujejo vsaj eno objavo tedensko..... Avtorici te velepomembne novice pa samo tole: razkrij se vesoljni sloveniji s ...prikaži več tem, da se prijaviš vsaj v dva šova letno in potem spremljaj objave o sebi. Boš videla, kako veliko ljudi bo z zanimanjem bralo o tem, kje kupuješ banane, kateri zvezdnik ti je poslal SMS in kdo ti je na FB napisal, da si ena navadna kokoš.