Nataša Gorenc z otroki udeležena v prometni nesreči

Znana trenerka in zvezda šova The Biggest Loser je na poti v šolo doživela prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Kot poroča revija Suzy, je osebna trenerka in televizijka Nataša Gorenc skupaj s svojima otrokoma na cesti doživela neljubi dogodek. "Bila je običajna pot v šolo, klepetali smo, vse je potekalo umirjeno, nato pa je na križišču v Črnučah z vso silo od zadaj v nas priletelo drugo vozilo. Njej so se vključile zračne blazine, vse je bilo videti precej grozno, a važno je, da smo jo vsi odnesli brez poškodb. Otroka sta se tako na lastni koži prepričala, kako je res pomembno, da se pred vsako vožnjo pripneš z varnostnim pasom," je razkrila za Žurnal24.

Magazin Nataša Gorenc: "Nekdanjemu možu sem še danes hvaležna"

Srečna je, da se je vse dobro izšlo, zato ni komplicirala, ji je pa dogodek dal misliti, da smo vsi preveč vpeti v ta hitri življenjski tempo. "To se lahko zgodi vsakemu, saj smo vsi preobremenjeni. Tempo je nor, zato si sama odtrgam trenutke in se odpravim v naravo, da malo zbalansiram. Ti pa takšen dogodek z ritma vrže celoten teden, saj imam vse do minute zapolnjeno. A važno je, da smo vsi v redu, pleh bomo že popravili," še dodaja Nataša, ki jo bomo konec februarja že lahko spremljali v novi sezoni Loserja.

Magazin Tragedija: Znani voditeljici avtobus odtrgal roko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:57 8. Februar 2019.

    To so Crnuce

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.