Magazin > VIP
29954 ogledov

Nataša Gorenc: "Nekdanjemu možu sem še danes hvaležna"

Nataša Gorenc Mediaspeed
Nataša Gorenc, mama, osebna trenerka in resničnostna zvezdnica šova The Biggest Loser, ki jo bomo lahko spremljali tudi v novi sezoni, o tem, kako ljubezen vidi po ločitvi. Snubci sicer stojijo v vrsti, a Nataša bo blizu spustila le …

Lansko leto ste povedali, da ste srečno ločeni, se je ta status vmes kaj spremenil?
Še vedo sem srečno ločena (smeh). Realno, ni časa. Fokus je trenutno na delu in otrocih. Vsaka stvar ob svojem času. Drži pa, da sem tako osredotočena na svoje svari, da nikamor ne hodim, nikjer me ni, tako da novih ljudi niti ne spoznavam.

Se je že zgodilo, da bi vas kdo najel kot trenerko, da bi vam prišel blizu?
Tvoje vibracije privlačijo tvoje pleme (smeh). Ne, v trenerskem delu imamo zelo profesionalno zastavljene stvari, tako da ne prihaja do tovrstnih vibracij. Verjetno bom koga našla izven tega kroga. Ko bo kaj, tega zagotovo ne bom skrivala.

Zagotovo pa je s prepoznavnostjo prišlo tudi veliko takšnih in drugačnih ponudb?
Tega je veliko, a se s tem ne ukvarjam, niti ne odgovarjam na tovrstna sporočila. Mislim, da to ni pravi način za začetek nekega odnosa. Morda sem v nekem obdobju, ko niti ne spuščam kogarkoli k sebi. Verjamem pa v usodo. Sem zelo tradicionalna in mislim, da bom nekoga spoznala na nek klasičen način. Še vedno sem idealist in romantik.

Nekateri nikoli v življenju ne doživijo nekih pravih stvari, jaz pa v tem smislu verjamem, da jih bom še kdaj.

Vam je ločitev vzela vero v moške, v zvezo, v ljubezen?
Otroke sem imela iz ogromne in velike ljubezni in v 22 letih je bilo ogromno lepih stvari. Za vse te trenutke in super tri otroke sem nekdanjemu možu še danes hvaležna. Nekateri nikoli v življenju ne doživijo nekih pravih stvari, jaz pa v tem smislu verjamem, da jih bom še kdaj.

Nataša Gorenc ujezila se je Magazin Nataša Gorenc o bolečih opomnikih: Najmanj lahko sodi nekdo, ki ni v tvojih čevljih

Bi vas otroci pri tem podprli?
Na nek način so navajeni, da živim samo zanje in da so res oni na prvem mestu, a so zelo razumni, zato verjamem, da če bi videli, da sem srečna še na nekem drugem področju, da bi me podprli. Nisem ženska, ki bi nujno potrebovala moškega, tako da bo to res mogla biti zveza, ki se bo zelo dokazala, preden bodo moji otroci postali del tega. Mislim pa, da bi mi privoščili. Vsi so že večji, stari so 14, 17 in 19, in tudi sami so mi že rekli, da bi bilo fino, če bi imela koga zase. A s temi stvarmi ne hitim, v tem smislu sem še dovolj mlada. Najlepše so tiste reči, ki niso prisiljene. Zagotovo sem tudi jaz postala malo bolj drugačna, posebna, v tem smislu, da si ne pustim hitro blizu. Na ven sem zelo odprta, a tisti, ki me bo želel osvojiti, se bo moral resnično potruditi in dokazati. V tem smislu sem kar trd oreh, a v to te prisili življenje in določene izkušnje in potem ljudem ne pustiš zlahka, da pridejo do tebe. Ta pravi se bo že potrudil (smeh). Moški mora biti moški in narediti prvi korak.

Danes je trend med zvezdnicami, da si izbirajo veliko mlajše moške, bi se sami odločili za tako zvezo?
Veliko mlajšega verjetno ne. Mislim, da se tudi ženske pri 40, 50 zelo dobro držijo, če skrbijo zase in tudi na svojih urah opažam, da so se razlike malo zmanjšale. Tako da se mi deset let razlike ne zdi težava. Drži pa, da se težko najdeš z nekom, ki nima določenih življenjskih izkušenj, zato si sebe ne predstavljam, da bi bila z nekom, za katerega bi mogla skrbeti, ker otroke imam (smeh). Sebe si predstavljam bolj s čustveno zrelo osebo, ki je v življenju že dala nekaj skozi.

Nataša Gorenc Magazin Nataša Gorenc: Njen zapis bi si morali vzeti k srcu
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice