Magazin > VIP
10293 ogledov

Nataša Gorenc: Njen zapis bi si morali vzeti k srcu

Nataša Gorenc Planet TV
"Ljudje hitro pozabljamo.“

Osebna trenerka Nataša Gorenc, ki je zaslovela s šovom The Biggest Loser Slovenija, v katerem je s svojo neomajno energijo spodbujala kandidate, da so iz sebe iztisnili največ, kar lahko, je na družbenem omrežju delila zapis, ki bi si ga morali vzeti vsi k srcu.
Opozorila je namreč na to, kako tanka je meja med srečo in nesrečo, med življenjem in smrtjo.

"A si zamišljaš moment po tistem, ko ti nasprotni avto prehiteva v škarje, ko se za las izogneš trčenju? Ali pa ko čakaš zdravstveni izvid, ki bo odločal o nadaljnji usodi ljudi, ki jih imaš najraje? In ko prebereš, da je vse ok! Ko se zjokaš od olajšanja. No to! Momenti hvaležnosti, da lahko s polnimi pljuči dihamo zemeljski zrak! Dajmo si jih narediti vsak dan, brez grozečih opomnikov? Je pa težko, ker ljudje hitro pozabljamo.“

Da ima Nataša veliko srce, so prepoznali tudi številni gledalci omenjenega šova. Kot je Nataša za naš portal razkrila po finalu prve sezone, je prejela ogromno pisem ljudi, ki so doživeli težke življenjske preizkušnje, in so v njej našle motivacijo.

Tudi za Natašo je težko preizkušnja – ločitev od košarkarja Borisa Gorenca. Več o tem lahko preberete na spodnji povezavi.

Nataša Gorenc o ločitvi Magazin Nataša Gorenc o ločitvi: "Tega v zakonu nisem mogla izraziti“
Komentarjev 2