Nataša Tič Ralijan: "Zagotovo se bova srečala v naslednjem življenju"

Igralka je le spregovorila tudi o tragični izgubi ...
Oglej si celoten članek

Ta teden v oddajo Od blizu, katere avtorica in voditeljica je Vesna Milek, prihaja igralka Nataša Tič Ralijan. Nataša se po uboju partnerja in igralca Gašperja Tiča skorajda ni pojavljala v medijih, v intervjuju, ki bo na TV Slovenija na sporedu v sredo pa sta se z voditeljico dotaknili tudi družinske tragedije. "Verjamem, da sva z Gašperjem povezana od nekdaj in da se bova srečala v naslednjem življenju, zagotovo,"  je med drugim povedala Tičeva, kot piše na spletni strani RTV Slovenija. V studiu se ji je pridružila tudi Barbara Hieng Samobor, ravnateljica in umetniška vodja Mestnega gledališča Ljubljanskega, tako Natašina kot Gašperjeva šefinja, ki je o tragediji ogorčeno dodala: "Ta javni medijski genocid, ki se je v prvih urah zgodil vsem nam, ki smo žalovali, in pokojniku, je popolnoma nezaslišan."

Slovenija Sodišče znova o umoru Gašperja Tiča

Nataša sicer trenutno nastopa v glasbeni predstavi Orlando, v MGL-ju, kljub številnim vrhunskim dramskim vlogam, pa se je gledalcem verjetno najbolj zasidrala v spomin s komično vlogo seksi in jezikave Ana Lize, ki sta jo ustvarila skupaj s pokojnim partnerjem. "Z Gašperjem sva si velikokrat pomagala s humorjem, da sva premagala strah, jezo, nelagodje," je v intervjuju še povedala Tič Ralijanova.

Uboj Gašperja Tiča Tožilstvo bo zahtevalo višjo kazen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:21 8. Oktober 2018.

    Se enkrat:ja,bosta se srecala v naslednjem zivljenju,ampak dvomim,da bo imel cas zate,on preferira moske.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.