Ne bi ga prepoznali: Robert Golob objavil svojo fotografijo iz 8. razreda

Foto: Žan Kolman/KPV
Foto: Žan Kolman/KPV
Predsednik vlade je na družabnih omrežjih objavil fotografijo iz najstniških let.
Oglej si celoten članek

"Jaz, 8. razred. Ob koncu osnovne šole je bilo vse preprosto. Sanje so bile na dosegu roke, sklenjena prijateljstva so bila večna. Življenje se je slikalo, kot da ni meja. Pol leta kasneje, pa …. ni bilo več tako. Srednja šola. Naučila me je samostojnosti, discipline in odgovornosti. Ampak na koncu sem vendarle spoznal, da je to bilo eno najlepših obdobij mojega življenja," je pripisal.

Foto: Instagram robert golob 8. razred šola

Golob na družabnih omrežjih pogoste skoči v preteklost. Pred nekaj meseci je predsednik vlade na Instagramu objavil svojo fotografijo iz časov, ko je bil študent.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:50 25. Januar 2024.

    To so bili lepi, veseli, brezbrižni časi ! Takrat so bili otroci še, prijazni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.