Magazin > VIP
19771 ogledov

Robert Golob objavil fotografijo iz najstniških let, vrglo vas bo na zadnjico

Robert Golob Epa
Kakšni lasje!

Predsednik vlade Robert Golob je s svojimi lasmi že večkrat opozoril nase. Sedaj nosi precej krajšo pričesko kot ob začetku mandata, v najstniških letih pa je imel tako goste lase, da bi mu jih še Tina Turner zavidala.

"1984 v prvem letniku Fakultete za elektrotehniko, star 17 let. Ko sem hodil na faks, se mi niso kravžljali le lasje, ampak tudi možgani. Lahko si predstavljate, da sem kot "štromar" ure in ure preživel za mizo ob gradivu, najraje pa sem premetaval številke. No … Tudi žurov ni manjkalo. V času študija sem stkal trajne prijateljski vezi in preživel res dobra leta. Dragi študenti in študentke, bruci in brucke, želim vam uspešno akademsko leto! Naj bo pestro in zabavno, razvijajte svoje potenciale in z znanjem gradite prihodnost," je premier zaželel študentom, ki so včeraj spet sedli v šolske klopi, in objavil dokaz, da je imel res zelo skodrane lase.

Komentarjev 20
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 13:43 03.oktober 2023.

    Saj je Janezi tudi bil nekoč lepotec..:)) https://ibb.co/zf1jgn1 https://ibb.co/VL1nxyR

  • Ender3 13:17 03.oktober 2023.

    Včasih nas je na rit metalo, ko smo gledali slike našega vodje, ki je hodil na pohode bratstva in edinstva. Zagrizen komunist očeta, ki je bil domobranec. Še tega se ne spomni s katere hude jame je pobegnil pred partizani..

  • Grof 11:12 03.oktober 2023.

    Ta ne ve za Žide, moslim ta Golob, ki nas vstrajno nateguje, že kot mulc se je imel za papeža