Ne bo je še tako kmalu na TV

Foto: Mateja Škofič
Foto: Mateja Škofič
Na koncertu priznane filharmonije Scala smo ujeli ljubiteljico klasične glasbe, vedno zapeljivo Danico Lovenjak, in jo povprašali, kdaj jo bomo spet videli na televiziji.
Oglej si celoten članek

Danica glede vrnitve na televizijske zaslone ostaja skrivnostna: "Bomo videli," pravi. Velika ljubiteljica klasične glasbe pa nam je zaupala, da bo izdala knjigo. "Zelo rada imam klasiko in se veselim vsakega poletja, ko je na vrsti Festival Ljubljana z obilico oper, baletnih predstav in muzikalov. To me zelo privlači in take dogodke pogrešam čez leto. Festival Ljubljana dejansko prebudi kulturno dogajanje v prestolnici. Kadar nisem na večernih koncertih, poletne večere in dneve rada preživljam od morju, ravnokar sem se vrnila s Kanarskih otokov, odpravljam pa se še na Sardinijo in hrvaško obalo. Sicer imam polne roke dela, saj bom oddala zadnje zapiske za svojo knjigo o vremenskih nasvetih," nam je zaupala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.