Magazin > VIP
69 ogledov

Ne bo je še tako kmalu na TV

Danica Lovenjak Mateja Škofič
Na koncertu priznane filharmonije Scala smo ujeli ljubiteljico klasične glasbe, vedno zapeljivo Danico Lovenjak, in jo povprašali, kdaj jo bomo spet videli na televiziji.

Danica glede vrnitve na televizijske zaslone ostaja skrivnostna: "Bomo videli," pravi. Velika ljubiteljica klasične glasbe pa nam je zaupala, da bo izdala knjigo. "Zelo rada imam klasiko in se veselim vsakega poletja, ko je na vrsti Festival Ljubljana z obilico oper, baletnih predstav in muzikalov. To me zelo privlači in take dogodke pogrešam čez leto. Festival Ljubljana dejansko prebudi kulturno dogajanje v prestolnici. Kadar nisem na večernih koncertih, poletne večere in dneve rada preživljam od morju, ravnokar sem se vrnila s Kanarskih otokov, odpravljam pa se še na Sardinijo in hrvaško obalo. Sicer imam polne roke dela, saj bom oddala zadnje zapiske za svojo knjigo o vremenskih nasvetih," nam je zaupala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.