Magazin > VIP
34 ogledov

Danica svetuje

(Foto: Tanja Zrinski) Žurnal24 main
Danica Lovenjak se je odločila, da bo vse svoje modrosti, ki jih deli v oddaji Svet na Kanalu A, strnila v knjigo. V njej boste lahko našli obilo nasvetov za zdravo življenje, hujšanje in še marsikaj.

Danica Lovenjak, ki se te dni sprošča na počitnicah v Italiji, bo kmalu izdala knjigo nasvetov, kjer bodo zbrane vse modrosti, ki jih je več kot tri leta delila v oddaji Svet na Kanalu A.

 

Za nov korak v karieri so zaslužni predvsem zvesti oboževalci, ki redno spremljajo njene nasvete. "Za pisanje knjige sem se odločila zaradi svojih oboževalcev, ki so mi že večkrat pisali, kje bi lahko dobili mojo knjigo."

 

Knjiga skoraj že napisana

Da bi ugodila njihovim željam, se je lotila zbiranja gradiva, ki ga je napisala skozi leta, ko je vodila oddajo. "Shranjujem vse tekste, ki jih pripravljam za oddajo, zato jih bom le še dopolnila."

 

Danica pravi, da bo knjiga namenjena vsem, ki stremijo k zdravemu in naravnemu življenju. "Notri boste našli marsikaj, vremenske nasvete, nasvete, kako shujšati, kako si pomagati ob vročih dnevih, kako se rešiti glavobolov, revme ..."

 

Knjigo nasvetov bo Danica dokončala po dopustu, zato jo lahko na prodajnih policah pričakujemo jeseni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.