"Ne bomo navlekle bikov, ki niso plemenski"

Foto: Nupo arhiv
Foto: Nupo arhiv
O tem, kje so danes biki in kaj ta čas počnejo kravce?
Oglej si celoten članek

Nina Maurovič je povedala nekaj krepkih na račun samskih tridesetinnekajletnikov, ki se z iskanjem gospodične (ali gospe) popolne ne obremenjujejo, k temu pa jo je spodbudil blog Jake Tomca.

"Priznam, imam določene preference glede žensk, verjetno sem res precej izbirčen, toda ali ni normalno, da si najdeš partnerja, ki ti je všeč v vseh pogledih. Nikoli se ne bi poročil zgolj zaradi tega, ker se mi zdi, da je že prišel moj čas. Da, želim si imeti otroka, morda celo več njih, a ne bom paničaril glede tega, pograbil prvo, ki mi bo prišla pod roke, jo zvlekel v posteljo in zaplodil. Pa naj si babica še tako želi pravnuke. Res bi mi pasala deklica, ki bi se stisnila k meni, ko mi je hudo, ki bi se smejala skupaj z mano, ki bi me ponoči bezala, ker smrčim. A vseeno ne mislim narediti projekta iz tega. Dovolj dela imam z iskanjem samega sebe. Ko se najdem, bom našel tudi žensko, ki me bo sprejela takšnega kot sem. /.../ Najprej štalca, pol pa kravca. In če bo lepa štalca, bo tudi kravca njej primerna. In kmet bo končno srečen," se je glasil Jakov zapis, na katerega se je urednica in nekdanja resničnostna zvezdnica odzvala takole:

"Vlak vam bo počasi že odpeljal, ne da bi se kdo od vas v najbolj produktivnih in zdravih letih za to štalco dejansko zgaral in potrudil ... In dobre kravce to vidim(j)o. Baj d vej, u medjuvremenu smo si že same postavile svoje štale in not si ne bomo navlekle bikov, ki niso plemenski."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.