Magazin > VIP
54 ogledov

"Ne bomo navlekle bikov, ki niso plemenski"

nina hlače Nupo arhiv
O tem, kje so danes biki in kaj ta čas počnejo kravce?

Nina Maurovič je povedala nekaj krepkih na račun samskih tridesetinnekajletnikov, ki se z iskanjem gospodične (ali gospe) popolne ne obremenjujejo, k temu pa jo je spodbudil blog Jake Tomca.

"Priznam, imam določene preference glede žensk, verjetno sem res precej izbirčen, toda ali ni normalno, da si najdeš partnerja, ki ti je všeč v vseh pogledih. Nikoli se ne bi poročil zgolj zaradi tega, ker se mi zdi, da je že prišel moj čas. Da, želim si imeti otroka, morda celo več njih, a ne bom paničaril glede tega, pograbil prvo, ki mi bo prišla pod roke, jo zvlekel v posteljo in zaplodil. Pa naj si babica še tako želi pravnuke. Res bi mi pasala deklica, ki bi se stisnila k meni, ko mi je hudo, ki bi se smejala skupaj z mano, ki bi me ponoči bezala, ker smrčim. A vseeno ne mislim narediti projekta iz tega. Dovolj dela imam z iskanjem samega sebe. Ko se najdem, bom našel tudi žensko, ki me bo sprejela takšnega kot sem. /.../ Najprej štalca, pol pa kravca. In če bo lepa štalca, bo tudi kravca njej primerna. In kmet bo končno srečen," se je glasil Jakov zapis, na katerega se je urednica in nekdanja resničnostna zvezdnica odzvala takole:

"Vlak vam bo počasi že odpeljal, ne da bi se kdo od vas v najbolj produktivnih in zdravih letih za to štalco dejansko zgaral in potrudil ... In dobre kravce to vidim(j)o. Baj d vej, u medjuvremenu smo si že same postavile svoje štale in not si ne bomo navlekle bikov, ki niso plemenski."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.