Ne boste verjeli, kaj je najbolj gledana TV vsebina pri nas

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Gledate serijo Gorski zdravnik?
Oglej si celoten članek

S POP TV so sporočili, da je avstrijska nadaljevanka Gorski zdravnik izjemno popularna. "Vsak dan predvajanja je prva ali druga najbolj gledana vsebina dneva.“ Najbolj gledana epizoda do zdaj je dosegla kar 12,1-odstotno gledanost in 56-odstotni delež gledalcev, ki so takrat sedeli pred ekrani.

Še posebej je serija priljubljena med ženskami, saj jo vsak dan  v povprečju spremlja skoraj polovica gledalk v živo (47 odstotkov). Serija med gledalkami beleži vedno večjo priljubljenost in je v zadnjem tednu (25.7 – 31.7) dosegla že 10,1-odstotno gledanost in 54-odstotni delež.

Serija ima devet sezon, na POP TV pa trenutno vrtijo šesto.

(Vir: AGB Nielsen Media Research, 18-54 let, delež vseh gledalcev televizijskih vsebin v živo, 8.6.2016 – 29.7.2016)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:07 8. Avgust 2016.

    No ja, tudi spremljanje nogometa je "gledanje televizije". Res da imaš kup prenosov tudi po internetu, vendar kvaliteta le-teh in …

  • 06:29 3. Avgust 2016.

    Tole je še ena serija z nadnaravnim ranocelnikom,ki obvlada vse od puljenja modrostnih zob do lobotomije,da o transplantaciji penisov niti …

  • 06:29 3. Avgust 2016.

    Morate se zaveda da mladi televizije ne gledajo več. Tudi sam je ne pa sem samo še relativno mlad. Video …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.