Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Ne boste verjeli, kaj je najbolj gledana TV vsebina pri nas

gorski zdravnik Žurnal24 main
Gledate serijo Gorski zdravnik?

S POP TV so sporočili, da je avstrijska nadaljevanka Gorski zdravnik izjemno popularna. "Vsak dan predvajanja je prva ali druga najbolj gledana vsebina dneva.“ Najbolj gledana epizoda do zdaj je dosegla kar 12,1-odstotno gledanost in 56-odstotni delež gledalcev, ki so takrat sedeli pred ekrani.

Še posebej je serija priljubljena med ženskami, saj jo vsak dan  v povprečju spremlja skoraj polovica gledalk v živo (47 odstotkov). Serija med gledalkami beleži vedno večjo priljubljenost in je v zadnjem tednu (25.7 – 31.7) dosegla že 10,1-odstotno gledanost in 54-odstotni delež.

Serija ima devet sezon, na POP TV pa trenutno vrtijo šesto.

(Vir: AGB Nielsen Media Research, 18-54 let, delež vseh gledalcev televizijskih vsebin v živo, 8.6.2016 – 29.7.2016)

Komentarjev 5
 • hešteg 13:07 08.avgust 2016.

  No ja, tudi spremljanje nogometa je "gledanje televizije". Res da imaš kup prenosov tudi po internetu, vendar kvaliteta le-teh in število pop-up oglasov nista vredna izgubljenhi živcev, zato sam v tem pogledu še vedno preferiram fuzbal na TV-ju. Mi je ...prikaži več pa kljub mladosti tudi Gorski zdravnik čisto simpatična serija. Reklame med le-to pa tudi niso težava, če začneš z ogledom kakšne pol urce kasneje, preprosto reklame prevrtiš, pa je.

 • Avatar križar
  križar 06:29 03.avgust 2016.

  Tole je še ena serija z nadnaravnim ranocelnikom,ki obvlada vse od puljenja modrostnih zob do lobotomije,da o transplantaciji penisov niti ne govorim.BEDA na 2x.

 • AnzeSmolej 06:29 03.avgust 2016.

  Morate se zaveda da mladi televizije ne gledajo več. Tudi sam je ne pa sem samo še relativno mlad. Video vsebine se gledajo ko MI želimo in BREZ reklam! Ker dejansko na Popu gledamo reklame z filmskimi prekinitvami in ne obratno.