Ne boste verjeli, kaj mora prenašati Mirelin Andrej

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Mirelena sestrična Ivana je prejšnji teden omenila, da bo Andrej svojo radoživo partnerko Mirelo morda celo vzel nazaj. Pa je temu res tako?
Oglej si celoten članek

Andreja smo poklicali in vprašali, ali ima res namen oprostiti Mireli kot je to namignila Ivana. "To ni res, sem jo že poklical in vprašal, od kod ji te informacije. To govori kar sama od sebe. Jaz sem odločen, da jo zapustim oziroma sem jo že, saj sva se s sinom preselila v hišo mojih staršev. Vsi mislijo, ker sem ji prevaro oprostil prvič, da jo bom tudi drugič, a drugače je, če te nekdo prevara in za to vesta dva, trije ali cela Slovenija. Sicer sem slišal, da v Novem mestu po lokalih celo stavijo, ali jo bom vzel nazaj. Take sramote si ne bi naredil," nam je zaupal Andrej. 

Mireli sicer iz srca želi, da bi zmagala, šova že dolgo ne gleda, spremlja pa naslovnice, ki so polne novic o njegovi nekdanji ljubezni. Sam nove simpatije nima, saj je osredotočen na vzgojo sina, zaupal pa nam je, ali je morda stopil v stik z Markom. "V stikih nisva bila, le pisal sem mu na Facebook, da meni ne rabi nič razlagati, ker je rekel, da se je pripravljen z menoj pogovoriti. Jaz osebno mu ne verjamem, da ni vedel, da je Mirela vezana," še pravi Andrej.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 08:23 25. Maj 2016.

    Očitno je da si je morala najt mlajšega jebacha...ker zgleda da s tabo ni bič...<br />Nabavi si modre tabletke...

  • 20:06 24. Maj 2016.

    haha lahko imas ti teh 37 k in njo. Se ti zdi da jaz rabim denar. :) nisem imel nikoli …

  • 18:09 24. Maj 2016.

    Andrej glavo pokonci. Mirela te ni vredna, zaslužiš si veliko boljšo partnerico.<br />Lp Jaka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.