Ne boste verjeli, kaj so govorili o Tjaši Kokalj

Foto: promocijsko gradivo
Foto: promocijsko gradivo
Si mislite?
Oglej si celoten članek

Celo nekdanja miss Universe Tjaša Kokalj, ki se je leta 2007 na svetovnem izboru kot edina slovenska udeleženka uvrstila v finale, kjer je zasedla enajsto mesto, se včasih bori z negotovostjo glede svojega videza. Tjaša, ki je danes mamica dvojčic, je še vedno dih jemajoča lepotica, ki pa je na Instagramu priznala, da je bila pogosto deležna kritik glede svojega videza. 

"Se res počutim 100% samozavestno brez ličil? Glede na to, da mi v spominu še vedno kdaj odzvanjajo takšni in drugačni komentarji glede mojega videza, ki so bili verjetno izrečeni predvsem, da oseba sebe napolni, pa vseeno, ti lahko z vsem prepričanjem rečem, da ne. In to je okej, ker kljub temu, da je to, da se moramo imeti radi takšne, kakršni smo, zelo v trendu in to zelo podpiram, je čisto v redu, da si priznamo, da smo krvavi pod kožo in nam je kakšna verzija nas bolj všečna od druge. Ampak ali se bom zato, ker si nisem 100% všeč na družinskem dopustu besno ličila? Ne. Bom pa ta čas namenila za skrb za svojo kožo, da bo lepa, negovana in sijoča tudi brez ličil," je zapisala Tjaša.

S prelepim sporočilom, pa ji je podporo izkazala tudi priljubljena voditeljica Ana Tavčar: "Draga Tjaša, komentarji naj ti ne odzvanjajo več kot 5 min, ker vsi vemo, da si lepotica in to prava lepotica, z make - upom ali brez. Ljudje, neizpolnjeni in polni nezdravljenih frustracij, bodo vedno med nami. Tega ne moreš spremeniti, lahko pa spremeniš svoj pogled: lahko jih samo razumeš, sprejmeš, pomiluješ, predvsem pa veš, da to ni tvoja stvar. Da nima zveze s tabo. Ponavadi ne pisem takih romanov, ampak sem morala, ker vem, kako je to." 

Prvi del šova JOONGLAA STAR je že objavljen!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.