Magazin > VIP
1893 ogledov

Ne boste verjeli, kaj so govorili o Tjaši Kokalj

Tjaša Kokalj promocijsko gradivo
Si mislite?

Celo nekdanja miss Universe Tjaša Kokalj, ki se je leta 2007 na svetovnem izboru kot edina slovenska udeleženka uvrstila v finale, kjer je zasedla enajsto mesto, se včasih bori z negotovostjo glede svojega videza. Tjaša, ki je danes mamica dvojčic, je še vedno dih jemajoča lepotica, ki pa je na Instagramu priznala, da je bila pogosto deležna kritik glede svojega videza. 

"Se res počutim 100% samozavestno brez ličil? Glede na to, da mi v spominu še vedno kdaj odzvanjajo takšni in drugačni komentarji glede mojega videza, ki so bili verjetno izrečeni predvsem, da oseba sebe napolni, pa vseeno, ti lahko z vsem prepričanjem rečem, da ne. In to je okej, ker kljub temu, da je to, da se moramo imeti radi takšne, kakršni smo, zelo v trendu in to zelo podpiram, je čisto v redu, da si priznamo, da smo krvavi pod kožo in nam je kakšna verzija nas bolj všečna od druge. Ampak ali se bom zato, ker si nisem 100% všeč na družinskem dopustu besno ličila? Ne. Bom pa ta čas namenila za skrb za svojo kožo, da bo lepa, negovana in sijoča tudi brez ličil," je zapisala Tjaša.

S prelepim sporočilom, pa ji je podporo izkazala tudi priljubljena voditeljica Ana Tavčar: "Draga Tjaša, komentarji naj ti ne odzvanjajo več kot 5 min, ker vsi vemo, da si lepotica in to prava lepotica, z make - upom ali brez. Ljudje, neizpolnjeni in polni nezdravljenih frustracij, bodo vedno med nami. Tega ne moreš spremeniti, lahko pa spremeniš svoj pogled: lahko jih samo razumeš, sprejmeš, pomiluješ, predvsem pa veš, da to ni tvoja stvar. Da nima zveze s tabo. Ponavadi ne pisem takih romanov, ampak sem morala, ker vem, kako je to." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se res počutim 100% samozavestno brez ličil? Glede na to, da mi v spominu še vedno kdaj odzvanjajo takšni in drugačni komentarji glede mojega videza, ki so bili verjetno izrečeni predvsem, da oseba sebe napolni, pa vseeno, ti lahko z vsem prepričanjem rečem, da ne 🤍🤍🤍 In to je okej, ker kljub temu, da je to, da se moramo imeti radi takšne, kakršni smo, zelo v trendu in to zelo podpiram, je čisto v redu, da si priznamo, da smo krvavi pod kožo in nam je kakšna verzija nas bolj všečna od druge. Ampak ali se bom zato, ker si nisem 100% všeč na družinskem dopustu besno ličila? Ne. Bom pa ta čas namenila za skrb za svojo kožo, da bo lepa, negovana in sijoča tudi brez ličil. Na morju tudi sicer zminimiziram izdelke za nego obraza, a brez šipkovega olja iz @malincanastja ne grem od doma. V kožo se hitro vpije, in ne pušča mastnega občutka, zato je popolno tudi za poletne dni, učinkovito nahrani in naredi zaščitni sloj na koži ter s tem preprečuje dehidracijo. V primeru poškodb kože od sonca (kar se pri meni sicer zelooo težko zgodi, ker sem z nanašanjem SPFa in skrivanjem pred močnim soncem zelo dosledna in rigorozna) pa kožo nahrani. Imam pa s seboj še eno olje in sicer ricinusovo iz ekološke pridelave, ki ga uporabljam za nego trepalnic, na katere ponavadi pozabim 🤍🤍🤍 Tudi to olje je iz @malincanastja, kjer lahko s kodo TJASA10 še vedno kupuješ 10% ceneje 🤍🤍🤍 #malinca

A post shared by Tjaša Kokalj Jerala💫 (@tjasa_kokalj_jerala) on

Prvi del šova JOONGLAA STAR je že objavljen!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice