Magazin > VIP
3127 ogledov

Tjaša Kokalj: Toliko denarja je zbrala z oblačilci svojih deklic

Tjaša Kokalj promocijsko gradivo
Ni malo ...

Manekenka, misica, novinarka in spletna vplivnica Tjaša Kokalj je zadnje mesece izkoristila tudi za čiščenje omar z dobrodelno noto. V času samoizolacije je namreč končno našla čas, da pospravi premajhna oblačila svojih dvojčic, ki sta se rodili leta 2017. Tjaša se je odločila, da bo oblačila prodala na posebnem Instagram profilu, denar od prodaje oblačilc pa je družina podarila dobrodelni organizaciji po njihovem izboru. Takrat je povedala, da bo šel denar verjetno v roke družinam v stiski ali mamicam samohranilkam.

Lepotica je razprodajo oblačilc organizirala kar dvakrat in v prvem krogu zbrala 600 evrov, ki jih je darovala za nedonošenčke, kar pa ni naključje. Tjašini dvojčici sta se namreč rodili prezgodaj in kar nekaj mesecev po rojstvu preživeli na intenzivnem oddelku ljubljanske porodnišnice, a je pred kratkim ponosna mamica sporočila, da sta lepo napredovali in v dveh letih že dohiteli svoje sovrstnike.

V drugem krogu pa je Tjaša z oblačilci zbrala 700 evrov, ki jih je nakazala projektu Botrstvo. Oblačila, ki so ostala, je podarila, jeseni pa bo organizirala še eno dobrodelno razprodajo otroških oblačilc. Tjaša pripravlja tudi razprodajo svojih oblačil, del izkupička bo verjetno namenila Verigi dobrih ljudi, del oblačil pa podarila, kot nam je še zaupala. 

S tem, ko je lepotica doma naredila red, je v dobrodelne namene tako darovala  kar 1300 evrov. Kapo dol! 

 

 

 

Sorodne novice